Waarvoor staat Ferm?

KVLV staat voor “Vrouwen met vaart” en is er voor vrouwen die creatief en/of sportief willen bezig zijn, die houden van een gezellige babbel, die graag nog iets bijleren, kortom: vrouwen die graag wat vaart in hun leven willen brengen.

KVLV-vrouwen ontmoeten elkaar over verschil in beroep, leeftijd, ambitie, interesse en leefsituatie heen. Ze gaan in op een onderwerp dat hen boeit. Ze ontspannen samen. Hebben een natuurlijke band met het platteland.
Ze ondersteunen elkaar: plaatselijk, provinciaal en nationaal.

KVLV kijkt naar de samenleving door de ogen van vrouwen, KVLV staat voor kwaliteit en duurzaamheid, KVLV heeft een lage drempel en het is leuk en prettig om erbij te horen!

Vanuit deze identiteit werkt KVLV aan zes concrete punten

KVLV zet vrouwen aan tot creativiteit,
KVLV leert Vlaanderen lekker en gezond eten,
KVLV werkt aan conditie,
KVLV zet vrouwen aan tot autonomie en zelfzorg,
KVLV leeft op het platteland,
en KVLV reserveert een belangrijke plaats voor boerinnen en tuiniersters.

KVLV Zomergem

Onze afdeling telt 183 leden. Een ploeg van 15 bestuursleden zorgt voor een zeer gevarieerd programma met voor elk wat wils. Getuige daarvan zijn  de vele activiteiten die je in onze agenda kan vinden.

Wat heeft onze KVLV-afdeling jou te bieden?

Wij bieden je de kans om deel uit te maken van een toffe ledengroep en om deel te nemen aan een waaier van boeiende activiteiten voor vrouwen van alle leeftijden.

Wij laten je niet alleen proeven van ons eigen aanbod, maar laten je ook kennismaken met het gewestelijk en het AGRA-aanbod (beroepsvorming voor land- en tuinbouwsters).

Via onze jaarlijkse folder, onze website, facebook en onze afzonderlijke uitnodigingen per activiteit houden wij je op de hoogte van de komende activiteiten en brengen wij je nieuws uit de afdeling.

Onze activiteiten staan open voor leden en hun gezinsleden (partner en kinderen jonger dan 18 jaar). Wil je graag kennis maken met KVLV Zomergem? Wil je graag deelnemen aan één van onze activiteiten? Wil je lid worden? Neem dan contact op met een van de bestuursleden. Hou er wel rekening mee dat NIET-leden die deelnemen aan een activiteit NIET verzekerd zijn.